Tusen takk for at dere bryr dere!

2013-11-23 15.41.24Klokka er 03.58 natt til lørdag. Følgende SMS kommer på vakttelefonen vår ”Leteaksjon i Henseid, politiet har mottatt saknet-melding på 17 år gammel jente fra Henseid. Vi trenger mannskaper/ biler til å delta i søk”

Bare noen minutter senere har vi varslet alle våre 47 medlemmer på alarmplanen. Det tar ikke mange minuttene før de første medlemmene har ankommet Røde Kors Huset for klargjøring av utstyr og avreise til Henseid.

Vi får raskt mulighet til å bruke grendehuset på Henseid til vårt KO (Kommandoområde), utover natten og morgenen kommer flere av våre medlemmer til og starter søk i området. Vi forstår raskt at det er stort behvo for hjelp til søk, og det er dette Drangedølingene er virkelig flinke til. Det kommer mange sambygdinger som har lyst til å hjelpe til å lete, det er mange som ringer og sender SMS til oss, det er noe vi virkelig setter stor pris på.

Dere som stilte opp denne dagen er grunnen til at dette gikk så bra som det gjorde. Så derfor ønsker vi i Drangedal Røde Kors Hjelpekorps å rette en stor takk til alle som deltok i leteaksjonen på Henseid sist lørdag.

Ønsker du å støtte oss med et støttemedlemskap, eller om du ønsker å bli frivillig? Mer informasjon finner du på: blimed.drangedalrodekors.no, eller via kontaktskjema.

Takk for at dere bryr dere!

Med vennlig hilsen
Styret i Drangedal Røde Kors Hjelpekorps