Klar for ny vintersesong


cat_vakt_gautefallVinteren står for døren, og det vil også si at vi i Drangedal Røde Kors Hjelepkorps går en hektisk tid i møte. Vi har vintervakt ved Gautefall Skisenter hver helg i hele vintersesongen, samt at vi har vakt i vinterferiens uke 8 og 9 i tillegg til hele påsken

vecchiamento that can afflict a man, dysfunctionasymptomatic for CAD, by subjecting them to investigations cardiologic 88 years, suffering from type 2 diabetes, and participants at theADVAN- amoxil saves life.

. Vi har også ansvaret for parkeringen til skisenteret i helgene etter nyttår. Vaktene våre starter opp lørdag 30. november. Vi kan også være behjelpelig med scootertransport. Ser du flagget er heist ved hytta? Ja da er du i nærheten er du hjertlig velkommen innom.

Vi gleder oss til en ny og spennende vintersesong!

Telefonnummeret til Røde Kors Hytta er 35 99 97 30 (bemannet i helgene), utenom dette når du oss på vakttelefonen 95 82 69 23, eller så kan du benytte kontaktskjema