Årsmøte

Kåre Oddnes, Nils Ivar Knutsen og Jon Otto Furunes (ikke tilstede) ble utnevnt til æresmedlemmer

Kåre Oddnes, Nils Ivar Knutsen og Jon Otto Furunes (ikke tilstede) ble utnevnt til æresmedlemmer

28. februar gjennomførte vi vårt årsmøte. På årets møte hadde vi den glede av å utnevne tre æresmedlemmer. Disse tre er Nils Ivar Knutsen, Jon Otto Furunes og Kåre Oddnes. Disse tre har over 100 års røde kors erfaring. Vi er utrolig imponert og takknemmelig for den innsatsen de har lagt ned de 30 siste årene. Vi har som tradisjon å hedre èn person som har utmerket seg gjennom året. Denne personen blir årets Røde Korser. På årsmøtet vårt i går gikk denne utmerkelsen til Jens Dag Aakre. Han har full kontroll på alt med motor, enten det er bil, båt eller snøscooter. Er det et problem så fikser Jens Dag det. Takk for innsatsen i året som gikk!

Det var også valg på nytt styre. Kåre Oddnes som har vært korpsleder de siste fire årene ønsket å tre av. Jørn Kristensen ble valgt som ny korpsleder. Resten av styret består av nestleder Stine Kviteberg, operativ leder Knut Sandbakken, styremedlem Jonas Moen og Ståle Dalen, varamedlem Siri Ann Eneberg Aase.

 

Årets Røde Korser, Jens Dag Aakre

Årets Røde Korser, Jens Dag Aakre